Markarbeten i Kumla

Markarbeten

Vi som jobbar på Dränering Kumla utför många olika typer av markarbeten och dräneringsjobb varje år. Vi försöker vara så flexibla som möjligt när det kommer till våra kunder. Vi vill inte lämna någon utanför som behöver dränering eller markarbeten. Vi kan hjälpa er när ni skall dränera villan eller fritidshuset. Vi har kompetensen och erfarenheten som krävs för att utföra dräneringar av alla storlekar. 

Vi på Dränering Kumla ser oss själva som en helhetsentreprenör när det kommer till markarbeten eller dräneringar. Vi tar hand om hela jobbet, du som kund behöver inte bry dig om någonting när du anlitar oss. Vi hjälper dig genom hela processen!

Fördelar med att anlita oss för markarbeten i Kumla

När ni väljer att anlita Dränering Kumla så får ni alltid: 

  • Planering och utformning vi hanterar hela processen från skiss till färdig dränering
  • Den nära kontakten med lokal representant med ett stort företag i ryggen
  • Oerhört duktiga och kompetenta hantverkare och arbetare som har många års erfarenhet inom dränering och markarbeten
  • Vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser på alla våra dräneringar

Vi välkomnar kunder att kontakta oss för att diskutera kommande markarbeten eller dräneringar i Kumla och hur vi kan stå till tjänst. Vi har goda referenser från tidigare uppdragsgivare som vi gärna delar med oss av och exempel på vårt arbete. 


Blir det några förbättringar efter en dränering av källaren?

Er villa kommer omgående få förbättringar men de flesta syns givetvis inte men de märkbara är kvalitén på luften i din källare. Skulle ni möjligtvis ha fläckar på väggarna i källaren så de förminskas de efter en viss tid. På sikt sparar ni även pengar då luften inte lämnar källaren lika lätt och upplevelsen i källaren blir betydligt bättre. Om du kompletterat din dränering med en tilläggsisolering kommer temperaturen i din källare att överensstämma mer med den i resten av huset. 

 

Vilken funktion fyller dränering? 

Man kan säga att dräneringens primära funktion är att leda bort fukt och vätska från huset. Den största anledningen till att man utför en dränering är för att minska risken för fukt och mögelskador. Det är lätt för fukten att sätta sig i husgrunden om en stupränna inte har vägledningen som krävs. Det finns några olika system vi använder oss av, men de vanligaste är optidrän eller isodrän. Vi skulle kunna komma ut till dig och berätta vad som passar bäst för ditt hus

 


Den här hemsidan är under uppbyggnad.

Skriv in till oss via formuläret vid frågor.